Video : Tipsbladet
Landshold

- Jeg skulle hente dessert til de store kanoner

Jonas Wind er stadig en af de unge på landsholdet. Det fik han især at mærke i sin første samling.

I FC København er han selv en af de store kanoner, men på landsholdet er Jonas Wind stadig en af de unge. Det fik han især at mærke, da han var til sin allerførste landsholdssamling i efteråret.

For selv om hierarkiet måske ikke er så stejlt, som det var i gamle dage, blev en ung spiller som den dengang 21-årige Wind sat i arbejde af de ældre spillere.

- Selvfølgelig er der nogle ting, i og med jeg er en af de unge. Jeg husker især den første samling. Da skulle der hentes lidt kaffe og lidt desserter til de ældre herrer, men det er nogle af de ting, der hører med, fortæller Jonas Wind i et interview med TV3 Sport.

Hvad for nogle ældre herrer?

- Der kunne jeg nævne rigtig mange. Det har vi nok ikke tid til nu, men det var mange af de store kanoner, der sender os unge af sted. Men sådan er det nu engang, siger han med et smil.

Jonas Wind er samtidig en af få Superliga-spillere i den danske trup, hvor de fleste tjener til dagen og vejen i det store udland. Det er dog ikke noget, der bliver set ned på, slog Wind fast tidligere på dagen.

Hans og resten af landsholdets næste opgave er den første EM-kamp mod Finland på lørdag.