Video : Tipsbladet
Serie A

Skidt nyt for Christian Gytkjær

Christian Gytkjær ligner en mand, som er kommet i overskud i Monza. En ny angriber meldes således på vej.

Christian Gytkjærs fremtid i italienske Monza ser mere og mere tvivlsom ud.

I sidste kunne mediet Tuttomonza skrive, at den Silvio Berlusconi-ejede klub ville af med Christian Gytkjær i løbet af sommeren efter blot en enkelt sæson. Og nu skriver Calciomercato også, at Monza er i forhandlinger med en ny spidsangriber.

Her er der tale om den nigerianske angriber Simeon Tochukwu Nwankwo - bedre kendt som Simy - der i sidste sæson scorede hele 20 mål for Crotone i Serie A.

Til trods for det rykkede klubben ned i Serie B, og nu kan den 29-årige måltyv skifte klub. Tidligere har Simy været rygtet til klubber som Fiorentina, Torino, Lazio og Sampdoria, men nu skal angriberen altså være på vej til Monza i Serie B.

Monzas direktør Adrian Galliani har ifølge Calciomercato holdt et møde med Crotones manager Gianni Vrenna på et hotel i Milano for at forhandle en handel vedrørende Simy på plads. Handlen skal også være tæt på at falde på plads.

Det kan meget vel være skidt nyt for 31-årige Christian Gytkjær, der skiftede til Monza sidste år og har et år tilbage af kontrakten i den italienske Serie B-klub, men altså nu kan komme i overskud. 

I den forgangne sæson scorede den tidligere danske landsholdsspiller seks mål på 23 kampe i Serie B.