Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Double: County jagter revanche

Lørdagens kombi-væddemål ser nærmere på et par udfald fra ligaerne i England og Norge, hvor National League og 1. division byder på spændende kampe

Lørdag 13.00
Torquay – Notts County
(0-1) 2
Odds 1.61 @bet365

Det har været en lang sæson i den engelske National League, den femtebedste række, men de nærmer sig målet nu. Efter 42 kampe i grundsæsonen er der nu også afviklet to play-off kampe om at nå til denne semifinale. Vinder her, går derefter videre til finalen om oprykning til League Two.

Derop vil traditionsklubben Notts County meget gerne igen. De kiksede på dørtærsklen i selve finalen i sidste sæson. Som man så med Brentford i The Championship i denne sæson, kan der indtræffe en ”det-skal-edderbankemig-ikke-kikse-to-sæsoner-i-træk”-holdning. Det satser jeg på, at Notts Country kommer med.

De sluttede 10 point efter Torquay i tabellen, hvilket selvfølgelig giver sidstnævnte favoritværdigheden, men begge ligamøder imellem dem sluttede uafgjort. Begge afviklet i 2021. Med dét in mente kunne det selvsagt friste med en satsning på krydset. Jeg vælger ovennævnte. Notts County tabte ingen af deres seneste syv kampe mod Torquay.

Lørdag 18.00
Jerv – Bryne
(draw-no-bet) 1
Odds 1.92 @bet365

Begge klubber har fået syv point ud af sæsonens første fire kampe, og det er Brynes positive målscore, der holder dem foran Jerv i tabellen. Jeg tager imidlertid chancen på, at Jerv kan vende rundt på det i weekenden.

For det første har Bryne taget point i tre kampe i træk. Sidste gang de opnåede point i fire kampe i træk i denne division var i juni 2015. De vandt deres seneste udekamp. Sidste gang de vandt to udekampe i træk i samme sæson i 1. division var tilbage i 2013.

Det er ingen som helst garanti for, at de ikke knækker begge serier lørdag aften på J.J. Ugland Stadion i Grimstad, men det er en indikation af, at lange stimer ikke just er deres force. Jervs ene nederlag i sæsonens fire første kamp var til Fredrikstad, der har åbnet 2021 med at vinde alle ligakampe indtil nu.

Samlet odds = 3.09 @bet365

FIND OGSÅ DAGLIGE SPILFORSLAG PÅ: WWW.SPILFIDUSER.DK