Video : Tipsbladet
EM

Før Finland: To danskere træner alene

Til fredagens træning startede to af de danske landsholdsspillere med at spille alene.

I morgen, lørdag, spiller Danmark sin første kamp ved denne slutrunde, når de tørner sammen med Finland i den danske nationalarena, Parken i København. Og op til den kamp har der været lidt skadesproblemer i den danske lejr.

Robert Skov blev således skadet i den sidste testkamp mod Bosnien, og meldingerne fra landstræner Kasper Hjulmand har været, at han efter alt at dømme ikke bliver klar til lørdagens kamp.

Til den sidste træning inden kampen mod Finland trænede den tidligere Silkeborg IF- og FC København-spiller heller ikke sammen med resten af den danske landsholdstrup i løbet af træningens første 15 minutter, som journalister måtte overvære. Det melder Tipsbladets udsendte fra Parken.

Heller ikke Anders Christiansen fra Malmö FF trænede med de øvrige spillere.

Til gengæld trænede midtbanespilleren Christian Nørgaard med resten af gruppen. Han missede Brentfords sidste kampe i sæsonen med en skade og har heller ikke været med i landsholdets testkampe inden EM.

Hvis landstræner Kasper Hjulmand vil skifte ud i landsholdstruppen og erstatte nogle spillere, skal det ske inden fredag klokken 18.00. Her skal Danmark senest indberette de 26 spillere, de vil have til rådighed ved slutrunden.