Video : Tipsbladet
Superliga

Parken-formand til fans: Det kan jeg aldrig love

Den nye Parken-formand Allan L. Agerholm giver store dele af FCK-fansene svar på det åbne brev, de har sendt.

I et åbent brev underskrevet af FC København Fan Club, Sektion 12 Foreningen og Urban Crew, Boys og Juniors blev der tidligere på ugen gjort opmærksom på, hvad man forventer af til bestyrelsen i Parken Sport & Entertainment samt den kommende FCK-direktør.

Her er det i bund og grund tale om, at man ønsker en fortsat god dialog mellem parterne, og det er nu noget, som den nye bestyrelsesformand i PS&E, Allan L. Agerholm, har givet et svar på via FCK's hjemmeside.

- Jeg er helt enig med jer i, at vi er inde i en særdeles positiv udvikling, når det handler om samarbejdet med alle de fangrupperinger, der er omkring F.C. København. Der er fantastiske projekter i gang med udviklingen af den visuelle oplevelse på Sektion 12, ligesom der er etableret en fanafdeling i klubben med fanudvalg på tværs af tribuner og fraktioner, fortæller han og fortsætter:

- Fansene har vist klubben en enorm tillid med donation af millioner af kroner, som vi sammen investerer i udviklingen af nye oplevelser i Parken, blandt andet med den kommende fanzone og det allerede installerede nye lydanlæg m.m, lyder det fra Allan L. Agerholm.

Endvidere glæder han sig over, at man har slået rekorden for solgte sæsonkort, og at man i den kommende sæson vil opleve en fantastisk stemning og kulisse til klubbens kampe.

Der er dog også noget, som han ikke kan garantere.

- Jeg kan dog aldrig love, at vi ikke kommer til at begå fejl eller træffe beslutninger, der ikke er populære hos alle, fastslår Parken-formanden.

Tidligere har den nye formand udtalt sig om FC Midtjyllands strategi. Læs mere om det her.