Video : Tipsbladet
EM

Vaccineløgn om Eriksen florerer: Falsk information

Christian Eriksen er slet ikke blevet vaccineret, så en vaccine har ikke haft en indflydelse på spillerens kollaps.

Det var forfærdelige scener, da danske og internationale fodboldfans kunne se landsholdsspiller Christian Eriksen kollapse på banen lørdag aften.


Kollapset satte imidlertid gang i rygter på sociale medier blandt vaccineskeptikere, der spekulerede i, om det mon var en bivirkning ved en coronavaccine. Sådan forholder det sig imidlertid slet ikke, slår Inters direktør Giuseppe Marotta fast.

Christian Eriksen er nemlig slet ikke blevet vaccineret.

- Han har ikke haft covid og er ikke blevet vaccineret, siger Marotta ifølge Goal og tilføjer:

- I øjeblikket er Eriksen under vejledning af det danske medicinske personale. Det er rigtigt, at de frigiver oplysninger, men jeg kan sige, at Inters medicinske personale har været i kontakt med dem fra starten.

På de sociale medier blev der refereret til, at Inters klublæge skulle have fortalt Radio Sportiva, at Eriksen modtog en Pfizer-vaccine for 12 dage siden. Den historie har radiostationen selv været ude og afvise.

- Informationen her er falsk. Vi har aldrig rapporteret om udtalelser fra Inters medicinske stab vedrørende Christian Eriksens tilstand. Vær venlig og slet dette content, ellers bliver vi nødt til at handle, skriver Radio Sportiva på Twitter.