Video : Tipsbladet
EM

Fangede du den? Se Kevin De Bruynes fine gestus

Det var en vild og følelsesladet fodbolddag torsdag, da Danmark og Belgiens mødtes til EM-brag i Parken og hyldede Christian Eriksen. Se billederne her.

Torsdag blev en fodbolddag, der skrev sig ind i dansk fodboldhistorie.

Danmark og Belgien spillede en hæsblæsende fodboldkamp, hvor Danmark burde have været foran med mere end 1-0 ved pausen efter at have spillet og presset gæsterne ud over baglinjen i de første 20-30 minutter, mens belgiernes superstjerner med indskiftede Kevin De Bruyne og Romelu Lukaku i front viste i 2. halvleg, hvorfor de regnes blandt planetens allerbedste fodboldspillere.

Men hyldesten til Christian Eriksen, til landsholdet og til det sammenhold, fodbold indeholder, overskyggede den flotte kamp og skabte en elektrisk stemning i Parken og gennem hele dagen i København og det ganske land, som der kun sjældent er set magen til.

Her er nogle af de mange gode og flotte billeder fra fodboldfesten inde i Parken, der endte med et dansk nederlag men på alle andre måder var en sejr.

Parken var klædt på til fest. (Wolfgang Rattay/Getty Images)

Christian Eriksen blev før kampen hyldet med en specialfremstillet trøje. (Foto: Hanna McKay/Getty Images)

I stedet for den sædvanlige vimpel havde det belgiske landshold taget en signeret kamptrøje med som hilsen til Christian Eriksen, som flere af de belgiske spillere enten har spillet på hold med eller for Romelu Lukakus vedkommende lige nu er holdkammerat med. (Foto: Hanna McKay/Getty Images)

Yussuf Yurary Poulsen har scoret på Thibaut Courtois. (Foto: Stuart Franklin/Getty Images)

Foto: Stuart Franklin/Getty Images

I 10. minut standsede spillet, og spillere, trænere, dommere og publikum klappede til ære for Christian Eriksen. (Foto: Jonathan Nackstrand/Getty Images)

Belgiens angriber Romelu Lukaku krammede flere af de danske spillere under klapsalverne og var tydeligt berørt af situationen. (Foto: Hanna McKay/Getty Images)

Også publikum klappede og brølede for Christian Eriksen og holdet. (Foto: Jonathan Nackstrand/Getty Images)

Foto: Jonathan Nackstrand/Getty Images

Belgien udligner til 1-1 ved Thorgan Hazard. (Foto: Hanna McKay/Getty Images)

Og 2-1 ved Kevin De Bruyne, der ikke tog den store fejringsrunde. (Foto: Stuart Franklin/Getty Images)

Kasper Schmeichel og Romelu Lukaku efter slutfløjt med Kevin De Bruyne og Andreas Christensen i baggrunden. (foto: Wolfgang Rattay - Pool/Getty Images)

Kasper Hjulmand takker publikum efter slutfløjtet. (Foto: Stuart Franklin/Getty Images)