Video : Tipsbladet
Superliga

Fastholder interesse: FCM-midterakse kan være væk

Det lader til, at Rennes holder godt fast i deres blik på Jens Lys Cajuste.

FC Midtjylland slap i de to seneste transfervinduer for at sælge deres største profiler, men denne sommer ser det ud til, at der kan være en gruppe på vej væk. Allerede nu er Alexander Scholz solgt til japansk fodbold, og Frank Onyeka ser ud til at være godt på vej til FCM-søsterklubben Brentford i Premier League.

Dernæst har Erik Sviatchenko været rygtet på vej til Celtic, og den sidste og fjerde man i den defensive midter-akse, Jens Lys Cajuste, kan også sagtens ende med at have spillet sin sidste Superliga-kamp i denne omgang.

Den store franske sportsavis L'Equipe peger nu på, at den svenske EM-spiller bliver overvejet i franske Rennes, hvor han er tiltænkt som en erstatning for den tidligere franske landsholdsspiller Steven N'Zonzi, der er lejet i Roma.

Det er dog ikke noget nyt, at Jens Lys Cajuste er kommet på radaren i Frankrig, hvor også Lyon og Monaco har også været inde og kigge nærmere på, hvad den atletiske midtbanespiller kan gøre. Det samme gælder også for italienske Sassoulo og tyske Augsburg.

Cajuste runder denne sommer tre år i FCM, som han ankom til fra svenske Örgryte, da han var 18 år. Dengang var det for omgang 1,5 millioner kroner, som de givetvis kommer til at tjene styrtende på.

Der har på det seneste været meldinger om, at midtjyderne har afvist bud på over 30 millioner kroner, som altså er blevet afvist. Kravet skulle være på 45 millioner kroner, for spilleren.

FCM har forstærket sig på højrebacken med Henrik Dalsgaard - og så er en hel hær af lejespillere vendt tilbage. Få hele Superligaens transferoverblik her.