Video : Tipsbladet
EM

Mourinho fatter ikke engelsk straffe: Hvor er VAR?

Jose Mourinho var ikke enig i, at der var straffe til England imod Danmark.

England sendte onsdag aften Danmark ud af EM med en sejr efter forlænget spilletid, og Three Lions er nu klar til at skulle spille finale mod Italien søndag aften.

Englændernes sejr over Danmark kom imidlertid i hus i forbindelse med et straffespark, som Raheem Sterling tiltvang sig, og som af mange anses som værende meget tyndt. En af dem, der ikke forstår dommen, er toptræner Jose Mourinho.

Portugiseren mener, at der ikke var skyggen af straffespark.

- Det er aldrig et straffe. Det bedste hold vandt, og England er et bedre hold end Danmark. Danmark spillede, som jeg forventede, at de ville spille op til deres grænser. England var virkelig, virkelig gode, og uden tvivl fortjente de at vinde den kamp.

- Men for mig er det aldrig et straffe. På dette niveau, en semifinale ved et EM, forstår jeg virkelig ikke dommerens beslutning. Og jeg forstår endnu mindre det faktum, at VAR ikke fik dommeren ud til skærmen eller til at omstøde beslutningen, siger Jose Mourinho til talkSPORT.

Harry Kane scorede godt nok ikke på straffesparket, men han sendte bolden i nettet umiddelbart efter, da han var hurtigst over returen.

Flere andre har kritiseret dommen - læs mere om det her.