Video : Tipsbladet
Benelux

Vigen: Vil skabe samme bånd til fans som i BIF

Lasse Vigen er klar til at tørne ud for sin nye klub Zulte Waregem, hvor han håber at få samme forhold til fansene, som han havde i Brøndby.

Lasse Vigen skiftede for nylig Brøndby ud med Belgien, da han skrev under på en toårig kontrakt med Zulte Waregem. I et længere interview hos det belgiske medie Nieuwsblad.be, åbner han nu op for, hvorfor han skiftede og hvad han håber at få ud af det belgiske ophold. 

Blandt andet bliver danskeren spurgt ind til, om han ser skiftet til den belgiske klub som et skridt op i karrieren. 

- Det er et spørgsmål, man ofte får, når man skifter. Men for mig handler det ikke om op eller ned, det handler om, at det skal føles rigtigt. Og det gør det her skifte for mig, siger Lasse Vigen. 

Midtbanespilleren bliver også spurgt ind til brøndbyfansene reaktion på hans farvel, og her ser Lasse Vigen det trods alt som en god ting, hvis nogle var bedrøvet over afskeden. 

- Det er bedre, end hvis de fejrede min afgang. Men det har nok noget at gøre med, at jeg scorede i den sidste kamp, der sikrede mesterskabet for første gang i 16 år. Det betød meget for fansene og kan forklare, hvis min afgang har sat gang i nogle følelser. Det har det også hos mig selv.

- Jeg har altid været meget forbundet med de klubber, jeg spiller for, og håber at skabe det samme bånd her, siger Lasse Vigen.

Danskeren afslører derudover også, at det er en lille drøm for ham en dag at komme tilbage og spille i England, som han gjorde, inden Brøndby hentede ham i 2017.  

Zulte Waregem blev nummer 10 i den belgiske liga i den forgangne sæson. Tidligere har Jakob Ankersen, Henrik Dalsgaard, Lukas Lerager, Brian Hamalainen, Steffen Ernemann og Emil Lyng repræsenteret klubben.