Video : Tipsbladet
Superliga

CV frygter Maxsø-exit: En anden skal nok steppe op

Brøndby-bossen Carsten V. Jensen har allerede planen klar til, hvad han skal gøre, hvis Andreas Maxsø smutter.

Brøndbys Andreas Maxsø har været storspillende i Superligaen i meget lang tid, og med den klausul, som tilsyneladende er i hans kontrakt, så kan han hentes for 11 millioner kroner efter 1. september.

Det er noget, som Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen frygter kommer til at ske. Det fortæller han i et interview i Onside på TV3+.

- Ja, det er det da. Det var jeg også for et år siden, fordi Maxsø er en rigtig fin spiller. Men det er jo ikke sådan, at vi ikke kan undvære fodboldspillere. Der er altid en ny på vej. Noget af det, som vi gør, er jo, at vi kigger først i vores egen andegård. Har vi spillere her, som vi kan give en mulighed, siger han spørgende og fortsætter:

- Det er det første, vi gør, inden vi kigger på afløsere udefra. Men Maxsø er en fremragende spiller, og han har gjort det fornemt. Men der skal nok være andre, som stepper op den dag, hvor han ikke er i Brøndby mere, lyder det fra Brøndby-direktøren.

Det lader dog ikke til, at 'CV' er i tvivl om, at forsvarsspillerens tanker går på at komme væk.

- Maxsø har udlængsel, og det synes jeg er rigtigt, men det skal jo både være det rigtige for Maxsø og for Brøndby, og nu er han her, og han gør et fremragende stykke arbejde for os, fastslår Carsten V. Jensen.

Endvidere erkender han da også, at det nok er forsvaret, som de i det hele taget skal have fundet alternativer til bagkæden, hvor man allerede har mistet folk som Anthony Jung og Hjörtur Hermannsson.

Maxsø selv har også gjort sin mening klar. Læs mere om det her.