Video : Tipsbladet
Superliga

Dalsgaard om comeback: AaB havde andre prioriteter

Midtjylland er et andet sted end AaB p.t., lyder det fra Henrik Dalsgaard.

Henrik Dalsgaard var i dialog med AaB, mens han stadig var Brentford-spiller, men klubben havde andre prioriteter og derfor endte højre backen i sidste ende i FC Midtjylland. Det siger Dalsgaard til TV3 Sport. 

- Hvis vi skal sige det, som det var, så havde AaB andre prioriteter og var måske ikke så interesserede. Der var Midtjylland interesseret fra start og havde en plan klar for, hvordan det skulle være for mig. Det er kort sagt, der den ligger, siger Henrik Dalsgaard. 

Han kommer ikke ind på, hvad AaB's prioriteter er, men siger selv, at han gerne vil spille med helt fremme i Superligaen. 

- Jeg syntes, at hvis jeg skulle tilbage til Danmark, så var det for at spille om medaljer og gerne noget europæisk fodbold også. Der matchede vores ambitioner. Jeg glæder mig til at være en af de bærende kræfter, på et FCM-hold der skal bygges en lille smule op igen, siger Dalsgaard.

Han synes dog, at der har været god forståelse fra Aalborg-siden, hvor sportsdirektør Inge André Olsen har været klar i spyttet ifølge Dalsgaard. 

- Deres sportsdirektør har været god. Han har været ude at sige det, som det er. Jeg synes, der har været forståelse. Midtjylland er p.t. et andet sted end AaB. AaB er måske i gang med at bygge noget nyt op, det er sådan, jeg ser det, afslutter Dalsgaard interviewet med TV3 Sport. 

Dalsgaard var en del af det AaB-hold, der vandt det danske mesterskab i 2014. Han nåede at være i klubben i syv år, før han i 2016 skiftede til Zulte Waregem fra Belgien.