Video : Tipsbladet
Superliga

Utilfreds AaB-spiller: Skuffet ad helvedes til

Der blev ikke lagt fingre imellem efter kampen mod Midtjylland, da AaB-spillerne skulle sætte ord på den energiforladte præstation.

AaB tabte lørdag aften 1-0 til FC Midtjylland, og det var på ingen måde ufortjent. AaB flyttede bolden for meget sidelæns uden at skabe de store chancer, samtidig med at Midtjylland med lidt mere skarphed godt kunne have gjort det til både to og tre nul. 

Det skuffer AaB's Rasmus Thelander. 

- Jeg er skuffet ad helvede til. Vi får ikke bygget på den fine præstation, vi lavede i Parken. Nu blev det kun til 0-1, men selve præstation og den måde vi taber på, det er skuffende og en ringe indsats, siger han til TV3 Sport. 

AaB fik 2-2 mod FC København i første runde, i en kamp hvor Nordjyderne godt kunne have fået alle tre point. Derfor ærgrer det Thelander, at de to kampe forløb så forskelligt, når modstanderholdene er til at sammenligne. 

- Det er to vidst forskellige præstationer. Vi mangler initiativ og mod, som vi viste i Parken i dag. Til at starte med føler jeg, vi er meget på bolden, men vi spiller for langsomt. Og de skaber for mange chancer, siger Thelander. 

Også Kasper Kusk var ærgerlig over præstationen, som ikke levede op til de forventninger, han gik ind til kampen med. 

- De spiller i et andet tempo, end vi gør, og vi får aldrig rigtig vores spil sat i gang eller kommer ind i kampen, synes jeg. Det var ikke vores dag i dag, og det er selvfølgelig ikke godt nok, siger han til TV3 Sport. 

- I forhold til sidste kamp, hvor vi var meget positive, der var det et skridt tilbage i dag. Det må vi hjem og evaluere på, så vi kan se, hvad der gik galt. Jeg havde egentlig en god fornemmelse inden kampen, når man tænker på, hvad vi leverede sidst, men det var ikke godt nok, fortsætter han. 

AaB kan evaluerer på kampen i otte dage, inden at holdet skal en tur til Silkeborg og møde sidste sæsons vindere af 1. Division på næste søndag.