Video : Tipsbladet
Superliga

Thorup forklarer: Prøvede hvad man kan fra bænken

Det blev igen til pointtab for FC København i Superligaen, da de spillede 0-0 mod Silkeborg søndag eftermiddag.

I første runde blev det til 2-2 mod AaB, og denne gang gik FCK'erne fra banen med 0-0 mod oprykkerne fra Silkeborg IF. Her var det en kamp, som slet ikke blev som forventet for københavnerne.

Det fortæller FCK-cheftræner Jess Thorup i et interview på klubbens hjemmeside.

- Det blev en kamp, som vi spillede i alt for lavt tempo, og vi havde problemer med at finde løsninger offensivt, og samtidig bragte vi ikke den nødvendige power, energi og aggressivitet ind i vores presspil, fortæller træneren.

Han peger desuden på, at man godt var klar over, at SIF-holdet gerne ville holde meget på bolden. Men det lykkedes alligevel ikke for FCK-spillerne at fange dem, fortæller Thorup.

- Vores kompakthed led et knæk i dag, og vi kom til at løbe alt for meget efter dem i stedet for at tage teten på bolden. Mod slutningen skaber vi dog de chancer, der skal til for at få sejren, men der manglede vi så skarpheden i de afgørende situationer. De har også nogle skudmuligheder efter omstillinger, men vi fik da i det mindste holdt nullet, så noget positivt er der da at tage med fra i dag, siger han og fortsætter:

- Vi prøvede at gøre hvad vi kunne fra bænken med indskiftninger og justeringer, og der kom også lidt mere energi i løbet af 2. halvleg, men flere virkede pressede på kræfterne efter den tredje kamp på en uge. Det må bare aldrig blive en undskyldning, for vi skal forhåbentlig spille søndag-torsdag i flere uger fremover. Vi må bare tilbage og træne hårdere på træningsbanen, lyder det fra Jess Thorup.

FCK-spiller Lukas Lerager har også udtalt sig om kampen mod Silkeborg, og han slår fast, at de selv er på rette spor. Læs mere om det her.