Video : Tipsbladet
Superliga

Kommentator: Er ikke rart at se på med FCK-briller

Guldfavoritterne fra FC København er kommet skidt fra land i Superligaen.

Efter to kampe står FC København bare noteret for to point, og dermed er Jess Thorups mandskab kommet skidt fra land igen i denne sæson.

Efter holdet startede foråret godt og spillede et godt mesterskabsspil, har man ikke formået at overføre det til denne sæson, og nu har FCK altså fortsat første sejr til gode, selv om man har spillet mod AaB og Silkeborg i Parken.

Stig Tøfting roser Silkeborg, men anerkender FCK's probelmer.

- Det positive er selvfølgelig, at FCK ikke lukker nogle mål ind. Der har vi også været efter dem, fordi de i hver kamp har lukket et par stykker ind på nogle fejl, og det formåede man så at undgå (mod Silkeborg).

- Man må tage hatten af for Silkeborg - de kommer op og spiller fin fodbold. Hvad jeg kunne høre på nogle af dem, der var derinde, som jeg har talt med, spillede Silkeborg næsten FC Københavnerne ud af banen på tidspunkter. Det er klart, at det ikke er rart at se på med FCK-briller, og der er et kolossalt udvendigt pres fra tilskuere, fans generelt og forventninger til, at de skal vinde det her mesterskab i år, så det er ikke en perfekt start, siger Stig Tøfting til 3+.

Du kan se hans og Ken Ilsøs vurdering i videoen øverst.