Video : Tipsbladet
Superliga

SJE-profil om vigtig sejr: Superligaen er tæt

SønderjyskE-profilen Marc Dal Hende var naturligvis tilfreds med, at SønderjyskE mandag aften hentede sæsonens første Superliga-sejr.

Mandag aften kunne SønderjyskE juble over at hente sæsonens første sejr i Superligaen, da det blev til en hårdt kæmpet 1-0 sejr hjemme over Vejle på et sent mål af Victor Mpindi. 

Inden da havde SønderjyskE spillet uafgjort i sæsonens første kamp mod Silkeborg, og efter to spillerunder er der ikke et eneste hold i Superligaen, som har fået maksimumpoint. 

Det lader til, at afstanden mellem top og bund i denne sæson ikke er lige så høj som tidligere, og derfor lunede de tre point også gevaldigt hos SønderjyskE-profilen Marc Dal Hende.

- Det føles vildt godt. Der er mange, der har været kritiske mod alt det, der er sket i SønderjyskE, og jeg synes, at vi viser nu, at vi er solide og står virkelig godt defensivt.

- Alt i alt en helstøbt indsats. Alle ved, at Superligaen er ekstraordinær tæt i år. Vi så i går, hvor mange uafgjorte kampe, der er. Det betyder meget at komme godt fra start, og det giver noget ekstra selvtillid i holdet. 

- Så jeg synes bare generelt, at der er blevet steppet op hele vejen rundt - det er fantastisk at se, fortæller Marc Dal Hende til TV3 Sport. 

Derudover forklarede han, at SønderjyskE havde forbedret sig i spillet med bolden sammenlignet med sidste mandags nulløsning mod Silkeborg. 

Se hele interviewet med Marc Dal Hende i videoklippet over artiklen.