Video : Tipsbladet
La Liga

Set før i Valencia: Wass træner ikke med

Daniel Wass er muligvis ved at lave en 'Kondogbia'.

Den danske landsholdsspiller Daniel Wass er i dette transfervinduet været sat i forbindelse med både Brøndby og franske Marseille. Dog er han stadig i Valencia, men han virker opsat på at komme til den sydfranske klub.

Mandag skulle der ifølge den spanske sportsavis Marca have været et møde mellem Wass' agenter, Valencia-præsident og teknisk chef Miguel Angel Corona, hvor de efter sigende skulle tale om at acceptere Marseilles tilbud.

Dagen efter er danskeren altså ikke mødt op til træningen, hvor forklaringen skulle være ubehag i musklerne. Dog skulle han have trænet indenfor, lyder meldingen.

Det hele minder dog meget om situationen med Geoffrey Kondogbia, som også skulle have haft problemer med musklerne, da han var i forhandlinger med Atletico Madrid, som han nu er en del af.

Når Valencia ikke vil lade Wass gå, så handler det angiveligt om, at deres tilbud blot er på under syv millioner kroner, som de ikke engang opfatter som et ordentligt tilbud. Derfor er det nu interessant at se, hvem der vinder stirre-konkurrencen.

I Marseille har man bekræftet, at man er interesseret og i forhandlinger om Daniel Wass. Læs mere om det her.