Video : Tipsbladet
Champions League

Bo Henriksen om kaotisk optakt: Ingen redningsbåde

FC Midtjylland-cheftræner Bo Henriksen slår fast, at det handler om at have det sjovt i kampen mod PSV, selvom de har fået ekstra spillere sat udenfor op til kampen.

FC Midtjylland har efter sigende tre timer før kampen mod PSV Eindhoven i Champions League-kvalfikationen fået at vide, at brasilianeren Juninho er ramt af en international karantæne, så han ikke kan være med til kampen.

For FCM-cheftræner Bo Henriksen var det en situation, hvor han hurtigt måtte omstille sig. Det fortæller han om i et interview med TV3+.

- Der var ikke nogen positive tanker lige i de første tre sekunder, men så omstiller du dig. Så bliver man løsningsorienteret i stedet for og finder ud af det. Som menneske er det vigtigt, at vi gør noget ved det, som vi har en chance for at ændre og ikke så meget på det, som er sket. Og det er det, vi fokuserer på her, siger han og fortsætter:

- Vi skal ud og spille en fodboldkamp på et fedt stadion mod et virkelig godt hold, og så skal vi se om vi ikke kan vinde. Og så er jeg med på, at det har været kaotisk og alt muligt andet, men der er altså ikke nogen redningsbåde. Vi skal have det sjovt og ud og vinde, lyder det fra Bo Henriksen.

Desuden peger han på, at målet med kampen er 'et point', som kan oversættes til et uafgjort resultat, ligesom han peger på, at det vil være meget vigtigt, hvis midtjyderne kan holde fast i bolden overfor hollændernes pres.

Som om Juninho-karantænen ikke er nok, så er Daniel Høegh blevet ramt af coronavirus, og derfor må Midtjylland klare sig med Erik Sviatchenko, Rasmus Nicolaisen og Raphael Onyedika i forsvaret. Se hele opstillingen mod PSV her.