Video : Tipsbladet
Superliga

Hollænder kan være på vej til Viborg FF

Viborg FF lurer på at tilknytte den tredje hollænder i dette transfervindue.

Viborg FF's oprykning til Superligaen har langt fra fået klubben til at gå amok på transfermarkedet. Viborg har dog haft dankortet oppe af lommen og har blandt andre forstærket sig med to hollændere - Jay-Roy Grot og Justin Lonwijk. Sidstnævnte var også i klubben i sidste sæson på en lejeaftale.

Nu kan en tredje spiller være på vej fra tulipanlandet til den jyske domkirkeby.

Ifølge Voetbalprimeur viser Viborg FF interesse for den 25-årige midtbanespiller Clint Leemans, der aktuelt er klubløs efter senest at have repræsenteret PEC Zwolle I Æresdivisionen, hvor han i sidste sæson noterede sig for 16 kampe og tre scoringer.

Clint Leemans er et produkt af PSV's akademi, og han har tilbragt 12 år i storklubben, hvor han dog aldrig nåede hele vejen til førsteholdet. Han har også tørnet ud for De Graafschap, RKC Waalwijk og VVV Venlo, og han har spillet tæt på 100 kampe i Hollands bedste række, hvor han er noteret for 19 scoringer. 

Clint Leemans kan både spille centralt på midtbanen og på kanten. Ifølge det hollandske medie konkurrerer St. Gallen fra Schweiz med Viborg FF om Leemans underskrift.