Video : Tipsbladet
Superliga

Englændere viser interesse for Sory Kaba

FC Midtjylland-angriber Sory Kaba ventes at forlade Danmark denne sommer, og der skal være interesse fra det engelske.

Efter et par sæsoner i Danmark er Sory Kabas tid i Superligaen tæt på at være forbi.

Den store angriber er end ikke i betragtning til Bo Henriksens hold, og det skyldes, at pilen peger mod et skifte til en klub i en større liga.

Tidligere har der været meldt om interesse fra Spanien på Kaba, men fremtiden kan også blive et andet sted. I hvert fald er der interesse for angriberen..

I hvert fald har der været meldinger om engelsk interesse tidligere - blandt andet fra Swansea og Watford, der holder øje - men det er ikke de eneste, der har interesse i den store angriber fra Guinea.

Footballleagueworld.co.uk fortæller, at Middlesbrough har angriberen i overvejelserne, da klubben står og mangler en mand til de forreste pladser. Derfor undersøger man lige nu de forskellige muligheder, blandt andet altså Kaba.

Sory Kaba er dog ikke Boros førstevalg, men en af de spillere, som man overvejer, hvis andre transfersmål ikke lykkes, forlyder det. 

Det er ikke kun Sory Kaba, FCM har været uden til at starte denne sæson med. Klubben har også været uden Jens-Lys Cajuste, der er ved at skifte til engelske Brentford.

Kabas aftale med FCM løber tre år endnu.