Video : Tipsbladet
Rygter

Torsdagens rygtebørs: Han kan afløse Lewandowski

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Kingsley Coman forlader Bayern München
Note
: Den franske kantspiller Kingsley Coman har to år tilbage af sin aftale med Bayern München, men han tøver med at forlænge og har et godt øje til Premier League.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Le10Sport

Timo Werner fra Chelsea til Bayern München
Note
: Bayern München vil efter sigende finde en angriber, der på sigt skal afløse Robert Lewandowski, og Timo Werner står højt på ønskelisten. De vil gerne hente tyskeren, der ikker har meget succes i Chelsea, næste sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sport1

Sander Berge fra Sheffield United til Newcastle
Note
: Newcastle var meldt interessede i Jens-lys Cajuste fra FC Midtjylland. Nu kan de hente en anden skandinav til midtbanen i form af Sander Berge, der er havnet i Championship med Sheffield United.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Football League World

Youssef En-Nesyri fra Sevilla til Arsenal
Note
: Arsenal overvejer at kontakte Sevilla angående Youssef En-Nesyri, som kan være en afløser for Pierre-Emerick Aubameyang.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: La Colina de Nervion

Ousmane Dembele fra FC Barcelona til Juventus
Note
: Juventus har et godt øje til Ousmane Dembele fra FC Barcelona, og italienere vil gerne hente franskmandne til sommer, hvor han har kontraktudløb og kan hentes kvit og frit.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Fabio Carvalho fra Fulham til Real Madrid
Note
: Den portugisisk-fødte Fabio Carvalho, der spiller for de engelske ungdomslandshold, er et varmt navn i Real Madrid. Den 19-årige angriber har kontraktudløb i Fulham til sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mail

Franck Kessie forlader AC Milan
Note
: Det tyder ikke på, at AC Milan kan holde på Franck Kessie. Den ivorianske midtbanestjerne har afvist endnu et kontraktudspil fra Milano-klubben, så de overvejer at sælge ham i januar.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Tuttosport

Kostas Mavropanos fra Arsenal til Stuttgart
Note
: Han er aktuelt udlejet til Stuttgart, og snart kan Kostas Mavropanos permanent forlade skifte til den tyske klub. Stuttgart har en købsoption på omkring 23 millioner kroner.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Bild

Mesut Özil fra Fenerbahce til MLS eller Qatar
Note
: Den 32-årige midtbanestjerne Mesut Özil er efter sigende røget lidt ud i kulden i Fenerbahce, og et skifte kan falde på plads til vinter, hvor han skal have interesse fra MLS og Qatar.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: AS