Video : Tipsbladet
Landshold

Var med landsholdet: Giver stadig kuldegysninger

Jesper Hansen mærkede stemningen i Parken tirsdag aften, som han beskriver som magisk.

Det kan godt være, at Jesper Hansen var med på et afbud og "kun" sad på bænken, men han kommer til at huske tirsdag aften i lang tid. Over for Århus Stiftstidende kalder han den magisk.

Danmark mødte Israel i et fyldt Parken og kørte gæsterne over med 5-0. Kampen lagde yderligere alen til den stemning omkring landsholdet, som har udviklet sig over de seneste måneder.

Jesper Hansen kunne om nogen mærke forskel på, hvordan befolkningens støtte til holdet har udviklet sig. Han var senest med i efteråret 2020, så han oplevede ikke sommerromancen mellem Danmark og landsholdet på nærmeste hold.

- Det var virkelig fedt at mærke, hvordan det hele bare har ændret sig, og man har følelsen af, at hele nationen nu står bag landsholdet. Det kan godt være, at jeg var med på yderste mandat, men det ændrer ikke på, at det var en kæmpe oplevelse. Det giver mig stadigvæk kuldegysninger. Og det gjorde mig stolt at være en del af, for det viser mig, at jeg er en af de bedste målmænd herhjemme, siger Jesper Hansen til Århus Stiftstidende.

Den 36-årige AGF-målmand har de seneste 11 måneder stået bag Kasper Schmeichel, Frederik Rønnow og Jonas Lössl i målmandskøen på landsholdet. Sidstnævnte forlod dog landsholdslejren med en mindre skade efter sejren over Skotland, hvilket banede vejen for Hansen.

Han er nu tilbage i AGF, der søndag møder Vejle Boldklub i Superligaen - fortsat i jagt på sæsonens første sejr.