Video : Tipsbladet
Superliga

- BIF tabte transfervinduet - er det U17-spillere?

Mikkel Bischoff mener, at Brøndby IF blev de store tabere i sommerens transfervindue.

Transfervinduet er lukket, og det er tid til at trække en streg i sandet.

Brøndby IF har haft meget at juble over det seneste års tid, men når snakken falder på transfervinduet, har de danske mestre ingen grund til at stå tilbage med armene vejret.

Sådan lyder det fra Discovery-eksperten Mikkel Bischoff, der kårer de blå-gule som transfervinduets tabere. 

- De mistede mange profiler, og man kan også se på resultaterne, at de har haft store problemer. Jeg synes, det har taget for lang tid for dem at få erstattet profilerne, og jeg synes ikke, det fungerer. Nu begynder de også at famle lidt efter, hvordan de skal spille, siger Bischoff til Canal 9 og tilføjer:

- Når de præsenterer en ny spiller, og CV står sammen med ham, tænker jeg altid, om det er en spiller til U17- eller U19-holdet. Det er deres strategi, men skal de ikke have en lille smule mere, så de kan komme i top seks, hvad der budget også berettiger dem til? Jeg synes, der har været for mange, som har sigte for langt ude i fremtiden. 

Mikkel Bischoffs ekspertkollega Thomas Gravesen mener, at det var OB, der tabte transfervinduet.

- Jeg synes, at Michael Hemmingsen har handlet for lidt. Det er Superliga-klub, der skal nyt ind. De har fået penge for Oliver Christensen, men jeg synes, at hver gang han (Hemmingsen, red) har været på skærmen, har han haft en lang snak med sig selv om, at "vi skal nok", og "vi skal derhen", men i sidste ende skete der ingenting i OB, siger Gravesen.

Han køber ikke præmissen, at det for OB har handlet mest om at få en ny cheftræner på plads. Fynboerne ansatte tidligt på sommeren svenskeren Andreas Alm. 

- En træner kan jo ikke spille fodbold, fastslår Thomas Gravesen.