Video : Tipsbladet
Premier League

Guardiola med opfordring: Det har vi brug for

Pep Guardiola har stor respekt for Manchester Citys kommende modstander, Southampton. Han kommer desuden med en opfordring til klubbens fans.

Manchester City fik en forrygende start på Champions League-gruppespillet ved at besejre RB Leipzig 6-3 onsdag aften, og nu venter Southampton så i Premier League.

Det er en modstander, cheftræner Pep Guardiola har stor respekt for, og han mener sågar, at de på mange punkter minder om Manchester City selv.

Han opfordrer i samme ombæring flere af klubbens fans til at komme på stadion, efter Etihad Stadium var halvtomt til CL-braget mod den tyske storklub.

- De seneste tre kampe, vi har spillet på Etihad, har vi scoret 16 mål. Jeg vil gerne have flere mennesker til den næste kamp på lørdag. Vi har brug for menneskerne, please, siger han til BT Sport.

- Vi vil være trætte. Jeg ved, at Southampton under Ralph minder meget om, hvordan vi spiller. De er meget, meget farlige med gode kvaliteter. Det er en meget vigtig kamp for os, så jeg inviterer alle vores fans til at komme og se kampen.

Kampen fløjtes op klokken 16.00 dansk tid.