Video : Tipsbladet
Superliga

Anderson: Vil sælges fra AGF for et stort beløb

Mikael Anderson har ambitioner om at komme videre til udlandet.

Mikael Anderson blev på sidstedagen af transfervinduet solgt af FC Midtjylland til AGF for omkring 15 millioner kroner. I den islandske landsholdsspillers første Superliga-kamp for aarhusianerne scorede han sejrsmålet i deres 1-0-sejr over Vejle.

Oprindeligt voksede Anderson op i Aarhus-forstaden Harlev og spillede indtil han var U14-spiller i AGF. Derefter rykkede han til FCM's akademi, og han afviser da heller ikke i et interview med Århus Stiftstidende, at han godt kunne forlade aarhusianerne igen.

- Jeg har ikke planer om at blive i AGF resten af karrieren. Som alle andre drømmer jeg også om en tur til udlandet på et tidspunkt. Jeg vil rigtig gerne betale AGF tilbage for den tillid, de har vist mig, siger han og fortsætter:

- Og det kan jeg gøre ved at gøre det godt for dem i de kommende år, og så en dag blive solgt for et stort millionbeløb. Det er ikke til at sige, om det sker, men det vil selvfølgelig være i alles interesse, lyder det fra Mikael Anderson,

På den måde kan de 15 millioner kroner, som AGF har betalt vise sig at blive en god investering, hvis det går som Anderson håber på.

Næste opgave for Mikael Anderson og Aarhus-klubben er på mandag, hvor de møder Silkeborg.

Anderson har tidligere fortalt mere om skiftet fra FCM til AGF. Læs mere om det her.