Video : Tipsbladet
Superliga

Se Bo Henriksens peptalk: Lad os fucking snyde dem

FC Midtjylland har delt en video af Bo Henriksens teamtalk i pausen af søndagens Superliga-topopgør - se den her.

FC Midtjylland vandt søndag aften topbraget i Parken over FC København i en kamp, hvor de midtjyske gæster ellers var i undertal i godt og vel 70 minutter som følge af et rødt kort til midtbaneprofilen Evander.

Men på et mål tidligt i anden halvleg af Junior Brumado lykkedes det altså alligevel Bo Henriksens tropper at hente sejren.

Og inden scoringen havde cheftræneren gjort sit for at opildne sit hold med en intens peptalk i pausen. FC Midtjylland har således delt en video af Bo Henriksens ord til mandskabet i pausen af opgøret.

- Uanset hvad vil vi vinde. Vi prøver at fucking vinde. Men vi skal forsvare og vide, hvad vi laver. Okay? Vi ved, at Diks kommer til at have bolden hele tiden. Og Victor Kristiansen kommer til at have bolden hele tiden. Vi er ligeglade, siger træneren og opfordre holdet til at presse højt mod FC København.

- Pres op hele tiden. Hvis de presser os tilbage, presser vi frem… Pres fremad og lad os turde spille. Tag kontraangrebene. Tag folk med frem. Lad os se, hvad Paulinho kan, hvad Junior Brumado kan, og hvad Gustav Isaksen kan. Bliv ved med at spille! De tror, at de har fucking vundet. Lad os fucking snyde dem! Det kunne være et mirakel, og lad os skabe det mirakel, drenge.

Se hele Bo Henriksens teamtalk, som FC Midtjylland har delt på de sociale medier, lige her: