Video : Tipsbladet
Serie A

Mourinho sviner dommere og skrider fra pressemøde

"The Special One" ville ikke til virtuelt pressemøde efter derbynederlag.

Jose Mourinho var alt andet end tilfreds, efter at hans mandskab, AS Roma, søndag tabte det italienske hovedstadsderby til rivalerne fra SS Lazio.

Umiddelbart efter kampen droppede den portugisiske toptræner ganske enkelt også at deltage ved et pressemøde. Det skriver adskillige italienske medier, heriblandt Tuttomercatoweb og Corriere dello Sport.

Det var imidlertid ikke pressens spørgsmål eller lignende, der fik Jose Mourinho til at droppe pressemødet.

I stedet var han utilfreds med, at mødet skulle foregå virtuelt. Det fandt Mourinho først ud af, da han dukkede op til pressemødet, og det brokkede han sig over til Serie A’s mand på stedet, hvor han blandt andet råbte “Jeg vil tale med pressen”. Efter en diskussion mellem træneren og Serie A’s mand endte Jose Mourinho så med at smutte.

Inden det mislykkede pressemøde havde Roma-træneren til gengæld talt med den tv-stationen DAZN, hvor han var særdeles kritisk over for kampens dommere.

- Følelsen, jeg står med, er, at italiensk fodbold er forbedret meget i forhold til spillet og ønsket om at vinde, siden jeg var her for 10 år siden. Desværre var dommeren og VAR ikke gode nok til en kamp på dette niveau, siger Jose Mourinho ifølge Gazzetta dello Sport og peger på, at Roma savnede et straffespark i første halvleg:

- Dommeren begik en fejl på banen, og det gjorde VAR også. Det er for meget. Og så ville et andet gult kort til Lucas Leiva fra Lazio have været vigtigt. At spille med ti mand gør en forskel.

Roma er nummer fire i Serie A efter søndagens nederlag.