Video : Tipsbladet
1. division

Enig med rasende fans: Det var en skændsel

Efter Esbjerg fB tabte på Jammerbugt FC, tog Jeppe Højbjerg konfrontationen med klubbens vrede fans. Han kunne ikke andet end give dem ret.

Det var endelig begyndt at ligne noget for kriseramte Esbjerg fB. Holdet havde vundet to kampe på stribe, og søndag ventede så oprykkerne Jammerbugt FC. Men EfB tabte på ny, og målmand Jeppe Højbjerg gik ned til de medrejsende fans for at tage imod skideballen.

Over for JydskeVestkysten forklarer han hvorfor: Han følte det som sin pligt.

Højbjerg kunne dog ikke meget andet end medgive over for de vrede fans, at det var for ringe af en stor klub som Esbjerg at tabe til en lille, deltidsprofessionel en af slagsen som Jammerbugt.

- De kaldte det en skændsel, og jeg måtte jo bare give dem ret, men jeg sagde også til dem, at vi var glade for, at de var kommet, og at der jo ikke var andet at gøre end at komme videre og vinde den næste kamp, siger Jeppe Højbjerg til JydskeVestkysten.

Dermed hænger EfB fast i bunden af 1. division. Holdet ligger på tiendepladsen, altså kun én placering over nedrykningszonen. Vendsyssel FF, der ligger under stregen, har desuden spillet en kamp færre og kan hale ind på Esbjerg med en sejr.

Mere imponerende er det af Jammerbugt FC, der trods rækkens mindste budget ligger på syvendepladsen efter ti spillerunder.