Video : Tipsbladet
Premier League

Slagter Tottenham: Hvordan skulle det fungere?

Jamie Carragher er langt fra imponeret over Tottenhams cheftræner.

Tottenham løb ind i deres tredje liganederlag i træk i weekenden, hvor de fik bank af ærkerivalerne Arsenal, og efter den kamp er Jamie Carragher særdeles kritisk over for Spurs’ cheftræner, Nuno Espirito Santo.

Efter kampen forklarede den portugisiske manager ellers, at nogle “spillere, der ikke fulgte planen” i kampen.

Men ifølge Jamie Carragher var Nunos eget aftryk i den grad også på fiaskoen - ikke mindst på måden, hvorpå han havde sat sin midtbane op med Dele Alli, Tanguy Ndombele og Pierre-Emile Højbjerg. Det siger Liverpool-legenden ifølge Sky Sports.

- Der var nogle chokerende præstationer fra Tottenham-spillerne, men jeg tror, at manageren var ligeså skyldig i dette resultat på grund af måden, han stillede op. Når folk sætter spørgsmålstegn ved en manager, hører vi altid “Der var ingen plan”, men der er altid en plan på dette niveau. Men når du analyserer det, er jeg ikke sikker på, hvordan denne plan nogensinde ville fungere, siger Jamie Carragher ifølge Sky Sports.

Den nuværende tv-ekspert fremhæver en situation i første minut, hvor Dele Alli og Tanguy Ndombele næsten er fremme som angribere, mens Pierre-Emile Højbjerg ligger alene på den defensive midtbane. 

- Vi er i det første minut af kampen. Dele Alli, Ndombele og Højbjerg er midtbanespillerne, og de er ikke på midtbanepositioner. Den eneste grund til, at du ville stå der [så langt fra bolden og midtbanen, red.], er, hvis din manager har fortalt det dig til at gå derhen, siger Jamie Carragher og fortsætter:

- Når du ser pladsen, de efterlader på midtbanen ... Jeg tror aldrig, jeg har set noget lignende i mit liv.  Der er mindre plads på månen, end hvad du ser på den midtbane for Tottenham. Det er faktisk utroligt. Manageren må have fortalt dem, hvor de skulle gå hen.

Tottenham er i øjeblikket nummer 11 i Premier League.