Kæmpe chok: Miniput slår giganterne Real Madrid

FC Sheriff Tiraspol vandt med 2-1, da holdet mødte spanske Real Madrid på udebane i Champions League tirsdag.

Det spanske storhold Real Madrid gik formentlig på banen tirsdag aften for at sikre sig en pligtsejr, da holdet skulle møde det moldoviske hold FC Sheriff Tiraspol i Champions League.

Men sådan skulle det ikke gå.

I stedet er det Sheriff Tiraspol, som nu kan rejse hjem med alle tre point efter en sensationel 2-1-sejr, der kom i hus i de sidste minutter af tirsdagens opgør.

Det betyder, at holdet har gjort rent bord i de to første kampe. Derfor befinder Tiraspol sig også i toppen af gruppen, der desuden inkluderer Inter og Shakhtar Donetsk.

Sheriff Tiraspols usbekiske lejeangriber Jasur Jakhshibaev passerede først Madrid-keeper Thibaut Courtois med et kraftfuldt hovedstød efter 25 minutters spil.

Det kunne lade sig gøre efter et ganske effektivt kontraangreb. Føringen blev siden startskuddet til det højst overraskende resultat.

Gæsterne gjorde det svært for hjemmeholdet, der skulle bruge hele 31 afslutninger til at score ét mål, som i øvrigt kom i stand på et straffespark.

Det tog den brandvarme Karim Benzema sig sikkert af 65 minutter inde i opgøret.

Madrid pressede ihærdigt på for et føringsmål, men Sheriff Tiraspols effektivitet viste sig igen kort inden slutfløjt.

Sebastien Thill fra Luxemborg fik lagt bolden tilrette tæt på kanten af Real Madrid straffesparksfelt, hvorefter han bragede den op i det lange hjørne med en stram yderside.

Det kunne Real Madrid ikke svare igen på, hvorfor holdet må sidde tilbage med røde ører.

I en af de øvrige Champions League-kampe tirsdag fik Dortmund slidt sig til en tynd 1-0-sejr på hjemmebane, da holdet mødte Sporting CF. Angriberen Donyell Malen stod for det enlige mål.

Sejren betyder, at det tyske hold bevæger sig op på siden af Ajax i toppen af holdenes gruppe. Begge har maksimum point efter to kampe.