Video : Tipsbladet
Europa League

Brøndby-målmand om nederlag: Lidt for meget

Den unge Brøndby-keeper mener, at resultatet var lidt misvisende mod Lyon.

Brøndby IF tabte torsdag aften deres første kamp i gruppespillet af Europa League. På udebane mod den franske storklub Lyon endte det med et 0-3-nederlag til de forsvarende danske mestre.

Efter godt og vel en times spil var der imidlertid ikke scoret, og Brøndby IF havde holdt godt stand i kampen indtil da. Af den grund er resultatet heller ikke helt retvisende, hvis man spørger de blå-gules Mads Hermansen.

- Selvfølgelig skaber vi ikke så meget fremad banen, men jeg synes, vi forsvarer os godt lang tid. 3-0 er lidt for meget, synes jeg, siger Brøndby-keeperen til TV2 SPORT X og tilføjer:

- Jeg synes egentlig, vi får en god start på anden halvleg, og så begynder de at spille frit efter 1-0. De begynder at gøre de ting, de gerne vil, og så er de dygtige spillere.

Mads Hermansen selv kom ellers i fokus med et par fine redninger og en generelt fin præstation. Blandt andet blev han fremhævet i tipsbladet.dk's analyse af kampe, som du kan læse her.

Men det betyder ikke så meget, når man taber.

- Det er fint med nogle redninger, men vi taber 3-0, og det overskygger sgu, uanset hvor godt man gør det, siger Mads Hermansen.

Brøndby IF har et point efter to kampe i Europa League og er nummer tre i deres pulje, hvor Rangers er sidst med nul point. I næste spillerunde skal Brøndby IF på besøg hos hos netop Rangers FC.