Video : Tipsbladet
Bundesliga

Svensson jubler over dansker: En no-brainer

Bo Svensson er svært tilfreds med, at den danske offensivspiller endte hos Mainz i slutningen af transfervinduet.

Mainz er efterhånden ved at udvikle sig til en danskerklub med Bo Svensson ved roret og Marcus Ingvartsen på banen. 

Ingvartsen er ny spiller i Mainz, som mod slutningen af sommer-transfervinduet lejede den alsidige dansker hos Union Berlin. 

Han fik også en glimrende start på eventyret under Svensson ved at blive skiftet ind i sin debut mod Hoffenheim og score efter blot 78 sekunder. Det lå ellers ikke i kortene i starten af transfervinduet, at Ingvartsen skulle tørne ud for Mainz. Bo Svensson havde i et stykke tid ledt efter en offensiv forstærkning, men ingen passede ind til lige netop det, han var ude efter. Derfor var han klar til at nøjes med det spillermateriale, han allerede var til rådighed. I den sidste uge af transfermarkedet ændrede dette sig dog. Det fortæller han til podcastmediet Mediano.

- I sidste uge i transfervinduet kom det mig så for øre, også at jeg har nogle danske forbindelser, at Marcus var i den situation med sin position, og at han måske godt kunne tænke sig en anden udfordring. I den profil jeg havde givet, passede han perfekt ind. Bundesliga-erfaring, den rigtige alder, den rigtige position, også med nogle kvaliteter jeg ikke syntes, vi nødvendigvis havde fra de offensive spillere. Så det var på alle fronter en 'no brainer' for mig, at hvis det kunne lade sig gøre, så skulle vi forsøge at få det til at lykkes, og heldigvis gik det sådan, siger Bo Svensson blandt andet. 

Indtil videre har Ingvartsen ikke spillet den store rolle for Mainz, men dette kan snart ændre sig. Han jagter sin første startplads efter skiftet, og Bo Svensson selv har sagt til tyske medier, at den måske allerede kan komme på søndag til kampen mod netop Union Berlin, som Ingvartsen er lejet hos.

Mainz er nummer seks i Bundesligaen.