Video : Tipsbladet
Serie A

Mæhle: Sådan har interessen været efter EM

Joakim Mæhle er med på, at Atalanta nok ikke vil sælge en spiller, som de lige har givet en lang kontrakt.

Joakim Mæhle var under sommerens EM-slutrunde en af de helt store oplevelser på det danske landshold. Dog betød det imponerende spil ikke, at wingbacken kom videre til en ny klub i løbet af transfervinduet.

Men for Mæhle selv har tankerne heller ikke ligefrem været på at skulle væk fra Bergamo-klubben. Det fortæller han om i et interview med B.T.

- Jeg kan være helt ærlig og sige, at jeg ikke har hørt noget. Jeg har gjort det meget klart for agenter, at hvis det bare er ved snakken, så behøver jeg ikke høre det, siger han og fortsætter:

- Og så tror jeg heller ikke, at Atalanta er interesseret i at sælge en mand, som de næsten lige har givet en femårig kontrakt. Men der har selvfølgelig været nogle klubber, som har spurgt lidt ind, lyder det fra Joakim Mæhle.

I Atalanta er han inde og ude af startopstillingen, men det lader ikke til at genere nordjyden, som understreger, at det er en del af gamet - og at han har prøvet det før.

Endvidere fortæller Mæhle, at han har haft et 2021, hvor han nærmest ikke har kunne gøre noget forkert, men det er efterhånden begyndt at komme i et almindeligt spor nu. Den slags har været hårdt mentalt, understreger landsholdsspilleren, men beroliger med, at det er en ting, som han har været stærk til at klare.

Joakim Mæhle er som sædvanligt udtaget til Kasper Hjulmands landshold. Se hele truppen her.