Video : Tipsbladet
Superliga

Overrasket AGF-boss: Han har et enormt overskud

David Nielsen tager hatten af for sin midtstopper, der har overrasket alle i klubben.

Yann Aurel Bisseck har fået en god start på sin AGF-tid, hvor han i de tre seneste kampe har været en stor del af grunden til, aarhusianerne har holdt buret rent. 

Faktisk har 20-årige Bisseck spillet så godt, at selv David Nielsen må indrømme, han er overrasket over tyskeren. Det siger han til Århus Stiftstidende. 

- Ja, det tror jeg, vi alle sammen er. Vi håber altid at spillere lykkes, og han har spillet med et enormt overskud på bolden i alle kampe

- Vi var lidt nervøse for hans fysik i begyndelsen hvor han blev nødt til at spille rigtig meget. Men han er en god spiller, der har nogle vilde aktioner, og det siger lidt om ham, at han kun er 20 år gammel. Hans potentiale er kæmpestort og derfor er det her et godt sted for ham, fordi han skal blive ved med at arbejde hårdt, siger David Nielsen. 

AGF har lejet Bisseck i tyske Köln. Får han chancen for at forlænge sit ophold i Danmark, gør han gerne det, fortælte han tidligere på ugen. Læs mere om det her.  

Efter en skrækkelig sæsonstart har AGF fået vendt nedtur til det modsatte og er klatret op på en ottendeplads i Superligaen. 

Yann Aurel Bisseck og resten af AGF skal i aktion søndag, når de gæster FC Midtjylland i Herning. Der er kampstart i det opgør klokken 16.00.