Video : Tipsbladet
Rygter

Rygtebørsen: Tyrkere lurer på Superliga-spiller

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Duplexe Tchamba fra SønderjyskE til Trabzonspor
Note
: Duplexe Tchamba har fået en fin start på livet i Superligaen hos SønderjyskE, men hans ophold i dansk fodbold kan være kort. Trabzonspor har fået øje på landsholdsspilleren fra Cameroun og har ham højt på ønskelisten, forlyder det.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Aspor

Aurelien Tchouameni fra Monaco til Real Madrid
Note
: Real Madrid er ude efter den franske landsholdsspiller Aurelien Tchouameni, men de får ham ikke billigt. AS Monaci kræver i omegnen af 450 millioner kroner. Også klubber fra Premier League er ude efter midtbanespilleren.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Marca

Timo Werner fra Chelsea til Newcastle
Note
: Newcastle har fået nye ejere og sigter efter store transfers. Det kan få dem til at hente Timo Werner i januar. I hvert fald er klubben ude efter den tyske angriber, der ikke er førstevalg i Chelsea.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Bild

Sam Johnstone fra West Bromwich til Tottenham
Note
: Sam Johnstone imponerer i målet for West Bromwich, men hans tid i klubben kan snart være ovre. Han har kontraktudløb næste sommer og blandt andre Tottenham, West Ham og Southampton er ude efter den 28-årige keeper.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Hampshire Live

Erling Braut Haaland fra Borussia Dortmund til Manchester City
Note
: Den norske målmaskines agent, Mino Raiola, skal efter planen snakke med Manchester City i januar angående et potentielt sommerskifte. Erling Braut Haaland kan altså potentielt havne i Manchester.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Times

Raheem Sterling forlænger med Manchester City
Note
: Til gengæld er der tvivl om, hvorvidt Raheem Sterling vil forlænge. Han vil være sikker på, at han skal være en del af planerne, før han vil forlænge sin kontrakt.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde. Sun

Antonio Mirante til AC Milan
Note
: AC Milan må klare sig uden førstevalget Mike Maignan i de kommende uger, og de henter en målmandsafløser ind på fri transfer i form af Antonio Mirante, der har været i Roma tidligere.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Fabrizio Romano

Alex Oxlade-Chamberlain fra Liverpool til Arsenal
Note
: Alex Oxlade-Chamberlain er ingen profil i Liverpool, og klubben er klar til at sælge midtbanespilleren. Arsenal skulle være blandt de interesserede.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mirror

Sead Kolasinac fra Arsenal til Fenerbahce
Note
: Arsenal kan snart vinke farvel til Sead Kolasinac, der har kontraktudløb efter sæsonen. I januar vil Fenerbahce nemlig forsøge at hente spilleren.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Yeni Asır