Video : Tipsbladet
Premier League

Revser Jürgen Klopp: Det er kriminelt

Liverpool og Jürgen Klopp begår en stor fejltagelse ved ikke at spille Alex Oxlade-Chamberlain, mener tidligere spiller.

Alex Oxlade-Chamberlain har ikke spillet meget for Liverpool det seneste halvandet års tid. Det skyldes blandt andet skader, men nu hvor englænderen er blevet skadesfri igen, bliver det heller ikke til mange minutter.

Derfor overvejer han angiveligt at forlade Liverpool.

Den tidligere engelske landsholdskeeper Paul Robinson kan imidlertid ikke se, at Liverpool vil sælge den 28-årige midtbanespiller. Men han forstår ikke, hvorfor Jürgen Klopp ikke bruger ham noget mere.

- Han er for god til ikke at spille. Det er kriminelt. Jeg kan dog ikke se, at Liverpool skulle slippe ham til januar. Salah og Mané skal til African Cup of Nations, og han er en af de spillere, der kan spille de brede positioner, siger han til Football Insider.

- Af den grund kan jeg ikke se, at Klopp skulle være villig til at lade Oxlade-Chamberlain gå. Han giver dem muligheder på midtbanen og på den forreste linje. En spiller som ham bliver svær at erstatte. Han er den ideelle spiller.

- Men fra spillerens eget perspektiv er han for god til at sidde på bænken hver uge. Han får ikke nok spilletid.

Alex Oxlade-Chamberlain har spillet 69 Premier League-minutter og 23 minutter i Champions League i denne sæson. Han spillede hele kampen mod Norwich i Carabao Cuppen.