Video : Tipsbladet
Superliga

AGF beklager: Sæsonkortholdere blev afvist

Flere sæsonkortholdere fik ikke lov at komme ind og se AGF's sejr over AaB. Det beklager klubben.

Der var fyldte tribuner, da AGF mandag aften vandt med 1-0 over AaB, og dermed kom århusianerne op på Superligaens syvendeplads med samme pointantal som Brøndby IF, der er nummer seks.

Men det var ikke alt, der i forbindelse med den gratis adgang til kampen mandag var lige vellykket.

Der var mødt så mange op, at AGF 20 minutter før kampstart kunne lukke portene til stadion, fordi alle pladser var besatte, og det gik ud over flere sæsonkortholdere, der altså ikke fik muligheden for at komme ind og se kampen.

Den del af festen og fejringen mandag aften beklager AGF nu. På sin hjemmeside skriver klubben, at det var "en stor fejl".

- Vi havde før kampen en klar procedure for, at alle sæsonkortholdere kunne komme ind til kampen - også selv om portene blev lukket for almindelige billetter. Det skete ikke og det beklager vi meget, for selvfølgelig skal sæsonkortholdere altid kunne komme til kampene, siger administrerende direktør i AGF Jacob Nielsen til klubbens hjemmeside.

Det er ikke første gang, at der har været udfordringer i forbindelse med gratis adgang til en kamp. For et par sæsoner siden var der over 22.000 tilskuere på stadion, da SIF vandt 4-3 i Århus, selv om Ceres Park kun officielt kan rumme lidt mindre end 20.000 tilskuere.

Ifølge Ekstra Bladet var der mandag folk på trappeområder og bagerst i forskellige sektioner, da kampen blev fløjtet i gang, men at de proppede områder blev færre, efterhånden som kampen skred frem.

Det officielle tilskuertal til opgøret mod AaB var 19.143 tilskuere. Og de fans kunne - i regnvejr - se David Nielsens tropper vinde med 1-0 på mål af midtbanespiller Frederik Brandhof.