Video : Tipsbladet
Champions League

Nu åbner Chelsea for drømmen: Vi taler om Haaland

Chelsea-manager Thomas Tuchel lægger ikke skjul på, at Erling Braut Haaland er et tema i den engelske storklub.

Der har efterhånden ikke været en europæisk storklub med respekt for sig selv, der ikke har været nævnt i forbindelse med den norske målmaskine Erling Braut Haaland, der som bekendt fortsat er at finde i Dortmund.

I sommerens transfervindue var der blandt andet lange og sejlivede rygter om, at Chelsea var mere end blot lune på angriberen, men Premier League-klubben styrkede i stedet den forreste kæde med Romelu Lukaku, der blev hentet i Inter.

Men for Chelsea-mamanger Thomas Tuchel er tanken om i fremtiden fortsat at få fingre i Haaland slet ikke utænkelig, hvilket kan skabe en regulær drømmeduo med Lukaku i angrebet.

I et interview med tyske Sport Bild onsdag åbner Tuchel for drømmen.

- Vi har talt om Erling Haaland nogle gange - inklusiv i løbet af transfervinduet. Men der virkede det urealistisk og ikke muligt i det hele taget, lyder det fra Thomas Tuchel.

Chelsea-bossen lægger dog ikke skjul på, at den norske angriber "regelmæssigt" bliver vendt i Premier League-klubben. I interviewet slår Tuchel dog også fast, at jagten på Erling Braut Haaland aldrig har været "virkelig seriøs" - indtil videre.

For jagten kan blive sat ind i kommende transfervinduer, hvor et ventet kapløb med blandt andre Real Madrid kan vente.
- Lad os se, hvad der sker i de kommende uger, lyder det kryptisk fra Tuchel.

Erling Braut Haaland og Dortmund fik stryg i tirsdagens Champions League-kamp ude mod Ajax, der vandt med 4-2. De forsvarende Champions League-mestre fra Chelsea møder onsdag aften Malmö FF i London.

Når Erling Braut Haaland ender med et skifte væk fra Dortmund kan en tidligere Superliga-bomber blive erstatningen i den tyske storklub - læs mere om det her