Video : Tipsbladet
Generelle

Stjerne kan afsone fængselsstraf på særlig vis

Lucas Hernandez mødte mandag op i retten i Madrid, og i skrivende stund er situationen, at franskmanden stadig risikerer at skulle i fængsel i et halvt år.

Bayern Münchens Lucas Hernandez mødte mandag op i retten i Madrid, hvor den tidligere Atlético Madrid-spiller blev informeret om, at han indenfor de næste 10 dage skal påbegynde afsoningen af en dom på seks måneders fængsel.

Sådan lyder det fra den tyske avis Bild, der skriver, at Hernandez er kommet i problemer, fordi han tidligere har ignoreret et forbud om at være i kontakt med sin kæreste, Amelia, efter at parret røg i totterne på hinanden i 2017 (du kan læse mere om den besynderlige historie her). 

Parret endte i en fysisk konfrontation, men har efterfølgende begravet stridsøkserne og er tilmed blevet gift.

Har appelleret
Ifølge Bild er det stadig uvist, om Lucas Hernandez rent faktisk ender med at skulle en tur i spjældet. Den franske forsvarsspiller, som Bayern München for to år siden betalte knap 600 millioner kroner for, har således appelleret sin dom. Hernandez skal dog håbe på en frikendelse inden torsdag i næste uge, ellers skal franskmanden påbegynde sin afsoning.

Ifølge Bild er der dog en mulighed for, at Lucas Hernandez kan afsone en eventuel fængselsstraf i Tyskland, hvor den franske landsholdsspiller har boet siden skiftet til Bayern München. Angiveligt er der således mulighed for, at Hernandez kan afsone sin straf i et såkaldt detentionscenter, der vil give forsvarsspilleren mulighed for at træne om dagen, mens han så skal tilbringe sine nætter på detentionscenteret.