Video : Tipsbladet
Superliga

Nærmer sig udløb: Enten er det AaB eller udlandet

Det bliver nok ikke til en anden dansk klub, hvis Rasmus Thelander skifter væk fra AaB.

AaB har gang i en god sæson, og en af nordjydernes bedste spillere i sæsonen har været Rasmus Thelander.

Til gengæld kan AaB muligvis miste den 30-årige forsvarskrumtaps i den nærmeste fremtid, for hans aftale udløber således til sommer. Her kan han altså kvit og frit kan skifte til en anden klub, og faktisk kan han allerede fra 1. januar forhandle med mulige bejlere.  

Her kan andre danske klubber dog formentlig droppe at jagte stopperen og i stedet spare kræfterne. Det indikerer Rasmus Thelander over for TV3 Sport.

- Jeg tænker, at enten er det for AaB eller for udlandet, siger Rasmus Thelander til TV-kanalen inden mandagskampen.

Stopperen kommer også ind på fordele og ulemper ved at blive i AaB.

- Mange ting taler for det. Jeg har det utrolig godt i AaB. Det har jeg ikke lagt skjul på. Så har vi gang i noget godt, og vi har været sammen i en længere periode, hvor vi er i gang med at strikke noget godt sammen, så jeg nyder at være her i øjeblikket,

- Jeg vil altid have ambitioner som fodboldspiller, så hvis det rigtige skulle komme for AaB og jeg, vil jeg kigge på det, men det er ikke mit fokus lige nu, siger han.

Tidligere har Rasmus Thelander været i udlandet, hvor han nåede at optræde for græske Panathinaikos, schweiziske Zürich og hollandske Vitesse. Siden 2019 har han været i AaB, som han også spillede for fra 2012 til 2015.