Video : Tipsbladet
Generelle

Afviser comeback til Danmark: Ikke aktuelt

Man skal nok ikke forvente at se den 34-årige dansker i dansk fodbold igen.

Han har tidligere spillet over 100 kampe i Superligaen, hvor han var en nøglespiller for Esbjerg fB i en årrække, men Søren Rieks har sandsynligvis spillet sin sidste kamp i dansk fodbold.

34-årige Søren Rieks har ellers kontraktudløb i Malmö FF, hvor han har spillet de seneste snart fire år, når den indeværende sæson slutter om ganske få måneder. Over for Kvallsposten afslører danskeren imidlertid, at de nærmer sig en ny aftale, og at han håber på at afslutte karrieren i den svenske mesterklub.

I selvsamme interview afviser han også et comeback til Danmark. 

- Nej, det er ikke aktuelt. Ikke når jeg har det så godt her. Dette er den største og bedste klub i Sverige, og jeg er meget glad. Jeg spiller om et mesterskabet hvert år, og vi er ude i Europa. Jeg håber at kunne beholde den status så længe som muligt, siger Søren Rieks til Kvallsposten.

Faktisk føler den tidligere EfB-spiller sig så godt tilpas på den anden side af Øresund, at han er åben for at blive boende efter spillerkarrieren. 

- Spørgsmålet er, hvor længe man holder, og hvad ens tanker er angående, hvad der skal ske efter ens karriere. Hvis der er noget i fodbold, måske at blive træner, så ville Malmö være perfekt, da jeg kender alt her. Det her kunne sagtens være “hjemme” (i Sverige, red.), fordi jeg har været her et stykke tid, og fordi jeg føler mig hjemme her, siger han.

I alt står Søren Rieks noteret for 146 kampe for Malmö med 33 mål til følge. 

Foruden kantspilleren råder Malmö FF over danske Lasse Nielsen, Jonas Knudsen, Anders Christiansen i spillertruppen, ligesom Jon Dahl Tomasson har været mandskabets cheftræner i de seneste to sæsoner.