Video : Tipsbladet
Superliga

Peter Sørensen: Jeg kan ikke give det skylden mere

Spillernes dårlige form er ikke længere et problem i Vejle, forklarer cheftræneren.

I weekenden fik Peter Sørensen endelig sin første Superliga-sejr som Vejle-træner, da man vandt 2-0 over FC Nordsjælland. 

Ellers har det været småt med succesoplevelser for Peter Sørensen, siden han overtog tjansen fra Carit Falch tidligere på sæsonen. Særligt havde Sørensen fokus på, at Vejle-spillerne ikke var i ordentlig form, da han over tog over, hvilket også kastede nogle heftige nederlag af sig. 

Pilen peger dog i den rigtige retning hos Superliga-mandskabet, og Peter Sørensen erkender også til TV3 Sport før Vejles pokalkamp mod AC Horsens, at han ikke længere kan bruge den manglende form som en undskyldning for manglende resultater.

- Jeg kommer ikke til at tale mere om, at spillerne er i for dårlig form, for det er de ikke mere. Vi har været meget optaget af at få den enkelte spiller i ordentlig stand, og der var for mange, der ikke var det, da jeg kom.

- Men det er de nu, så derfor kan jeg ikke give det skylden længere. Nu må jeg selv tage ansvaret, hvis det ikke er godt nok, og det gør jeg så, forklarer han. 

Vejle møder tirsdag AC Horsens i Sydbank Pokalen. I den kommende weekend er FC København modstanderen.

Se hele interviewet med Peter Sørensen i afspilleren.