Video : Tipsbladet
Superliga

I scoringskrise: Det kan jeg ikke lyve mig fra

Der har været problemer i Superliga-klubben OB med at score mål. Men det handler ikke bare om at sparke chancerne i kassen.

De ligger nummer syv i Superligaen med 15 point, og dermed er sæsonen for OB stadig et sted, hvor det kan ende godt og i top seks, og det kan ende mindre godt med en plads uden for det gode selskab.

En af årsagerne til, at man ikke ligger højere i tabellen, kan være, at det offensive es Bashkim Kadrii blot har scoret en enkelt gang i Superligaen i denne sæson. Og angriberen vedkender da også over for Sport Fyn, at han skulle have været skarpere.

Men han mener også, at man skal et spadestik dybere for at finde ud af, hvorfor han ikke har scoret flere mål. For som man så senest mod Silkeborg, hvor OB til sidst fik reddet 1-1 med hjem, at det er meget få chancer, der bliver skabt.

- Jeg vil pege på mig selv og helt overordnet er det ikke godt nok ikke at have scoret flere mål. Det siger tallene, og det kan jeg ikke lyve mig fra, siger Bashkim Kadrii til Sport Fyn, inden han forklarer:

- Men det er for nemt bare at pege et enkelt sted hen, selv om jeg har en stor andel og også må tage det på min kappe. Men ser vi på hele perioden fra jeg smutter til Al-Fateh for halvandet år siden, har vi haft offensive udfordringer lige siden. Det er ikke noget nyt fænomen. Vi har problemer med det offensive spil. Vi har en ny fremragende træner i Andreas Alm, som har gjort det godt og det er jo ikke det. Vi har det bedste trænerteam i mange år.

Angriberen vendte for snart et år siden retur til dansk fodbold efter sit udlandsophold, og i forårets Superliga blev det til at seks scoringer i 14 kampe.

OB står - trods de til tider offensive kvaler - noteret for 20 mål i Superliga-sæsonen, og det er faktisk tredjebedst af alle hold. Men det har også noget at gøre med, at man slog Vejle Boldklub med 6-0 for et par runder siden. Her kom Kadrii i øvrigt ikke på tavlen.

Hans eneste scoring i denne sæson faldt i første runde, hvor man slog FC Midtjylland.