Video : Tipsbladet
Superliga

- Mikael Uhre har jo brug for en pause

Superliga-bomber Mikael Uhre har godt af en pause, men man prøver at se, om han kan spille igennem og tage den pause i løbet af december.

De mangler fire Superliga-kampe, tre Europa League-kampe og en enkelt pokalkamp, inden Brøndby IF går på vinterpause.

Der er dermed syv opgør at se frem til for angriber Mikael Uhre, som lige nu døjer med problemer omkring sin ankel. Opgøret allerede torsdag mod Aalborg Freja deltager Uhre ikke i, for angriberen er flere gange i dette efterår blevet udskiftet med problemer omkring sin ankel - senest i det københavnske derby søndag, hvor han måtte have hjælp til at forlade banen.

Den dårlige nyhed for alle i Brøndby er, at Mikael Uhre har godt af en pause. Den gode nyhed er, at han formentlig spiller efteråret til ende og allerede mod Viborg i weekenden kan være på banen igen. Pausen kan han tage i december.

- Jeg tror ikke, at det er så slemt, som det var sidste  gang (3. oktober mod Randers FC, red). Det er ikke min fornemmelse, men jeg er ikke "fys". Men når jeg snakker med Mikael, virker det til, at han har det godt, og han viser også overskud. Så jeg tror på, at han om ikke andet er i spil til søndagens kamp mod Viborg, og så må vi tage den derfra. Jeg håber og tror på, at han kan hjælpe os, siger assistenttræner Martin Retov til tipsbladet.dk og forklarer:

- Det er jo det der med, at når du gentagne gange får vrid i de ledbånd, der sidder dernede, og du ikke når at hele 100 procent, trænger man måske til en længere pause. Så er man mere modtagelig for vrid og slag, og det gør bare, at det nemmere hæver op, og man bliver sat lidt tilbage. Så Mikael har jo et eller andet sted brug for en pause, hvor han ikke får nogle vrid i den ankel, og det kommer også snart, men lad os nu håbe, at vi kan holde ham kørende på fornuftig vis, til vi går på pause.

Mikael Uhre har - trods problemer med sin ankel - været godt spillende for Brøndby IF i dette efterår. Han har scoret syv gange i 13 Superliga-kampe og sat en enkelt ind i både Champions League-kvalifikationen samt i Sydbank Pokalen.

Den pause, som vil bekomme angriberen vel, når Superligaen går i vinterhi, er ikke nødvendigvis længerevarende.

- Uden at være "fys" tror jeg ikke, han har brug for to måneder, men han har i hvert fald brug for noget tid, hvor han ikke får de der vrid, som han har fået i de kampe, han har været involveret i her til sidst, siger Martin Retov.

Mikael Uhre og Brøndby IF ligger på sjettepladsen i Superligaen med 18 point efter 13 kampe. Klubben har hentet syv point i de seneste tre Superliga-kampe.