Video : Tipsbladet
Superliga

Jess Thorup gav skideballe til FCK-træning

Jess Thorup uddelte en kollektiv skideballe til FCK-truppen ved torsdagens træning. Han forklarer her hvorfor.

FC København-træner Jess Thorup måtte kalde truppen sammen og uddele en regulær skideballe ved torsdagens træning på Jens Jessens Vej på Frederiksberg, melder Copenhagen Sundays. 

Som så ofte før blev der spillet mod to mål i den afsluttende del af træningspasset, og her var FCK-bossen ikke helt tilfreds med, hvad han så til sidst.

Derfor blev tropperne kaldt sammen i en cirkel.

- Jeg synes, vi har haft en rigtig fin træning, hvor vi har haft nogle fokuspunkter i noget 11 mod 11, og jeg synes, det gik rigtig fremragende. Så længe der stod uafgjort på måltavlen, var der god energi fra begge hold, men da det ene hold kom bagud med et par mål, blev det hele lidt mere tungt, man blev lidt træt og havde sværere ved at holde koncentrationen, siger Thorup til Copenhagen Sundays og tilføjer:

- Det er klart, at det er ikke noget, vi kan acceptere på det her niveau, og så måtte jeg lige kalde sammen og give en lille skideballe. Det hører sig til i sådan en situation.

FC København er presset både på- og udenfor banen i øjeblikket. De seneste fem Superliga-kampe har blot kastet en enkelt sejr af sig, og i søndags led holdet et nederlag til rivalerne fra Brøndby IF.

På skadesfronten lider FCK under fraværet af Rasmus Falk og Carlos Zeca, og desuden døjer Kamil Wilczek med en skade.

Søndag møder FC København bundproppen Vejle Boldklub på hjemmebane i Parken - her kan Jess Thorup også notere sig, at Lukas Lerager er fraværende med karantæne.