Video : Tipsbladet
Superliga

Månedens Hold i Superligaen - oktober

Tipsbladet.dk er klar med Månedens Hold i Superligaen.

Oktober er blevet til november, og dermed er det også tid til at se nærmere på, hvilke spillere der har leveret de bedste præstationer i oktober og fortjener en plads på Månedens Hold hos Tipsbladet.

Som altid er holdet sat op i en 4-4-2 - og de udvalgte til Månedens Hold er:

Målmand: Hans Christian Bernat, OB
HC Andersen eller HC Bernat? Det har været lidt af en eventyragtig historie omkring Bernat, der har overtaget posten i kassen efter Oliver Christiansen. Det har han gjort glimrende og har blot lukket tre mål ind i oktober. Holdt senest nullet mod AGF.

Højre back: Joel Andersson, FC Midtjylland
Fire oplæg i fire kampe for højrebacken, der har en lidt mere offensiv rolle i 3-4-3 systemet. Det har han løst godt, og der er ingen tvivl om, at han er det klare førstevalg på højre wingback i FCM. Også Rasmus Carstensen fra SIF pressede sig på til en plads på holdet.

Central forsvarer: Yann Bisseck, AGF
Der har ikke været så meget at glæde sig over for AGF, der godt nok har fået fire point i fire kampe i oktober, men blot har scoret én gang. Klubben har allerede brugt frikøbsoptionen på tyskeren Bisseck, og man forstår hvorfor: Fantastisk spiller, der er blevet fast mand i midterforsvaret og i de sidste tre runder har været med til blot at lukke en enkelt scoring i nettet.

Central forsvarer: Andreas Maxsø, Brøndby IF
Han har været med til at få vendt de dårlige resultater til noget godt, og BIF har hentet 10 point i fire kampe i oktober - flest point sammen med FCM. Stærk kaptajn for Brøndby, der samtidig har fået bedre styr på defensiven på det seneste.

Venstre back: Paulinho, FC Midtjylland
Det har ikke været den position, hvor der i oktober blev leveret de stærkeste præstationer, men Paulinho har alligevel udmærket sig for FCM, der offensivt har vist tænder med 12 scoringer i fire kampe. Han har selv stået for en enkelt af de mål og bidrager i det hele taget både offensivt og defensivt.

Højre midtbane: Sebastian Jørgensen, Silkeborg IF
Han er lige blevet udtaget til U21-landsholdet, og det er han, fordi han har været super for SIF i denne sæson. Højrekanten har scoret to gange og lagt op til fire mål i oktober, og han fortjener stor ros for sit spil.

Central midtbanespiller: Evander, FC Midtjylland
Det har gjort godt for Evander at få Bo Henriksen som træner. Det er længe siden, den brasilianske midtbanespiller har været så god, som han er nu. To mål og en assist blev det til i tre kampe i oktober. 

Central midtbanespiller: Anis Ben Slimane, Brøndby IF
Har spillet en stærk måned for Brøndby, hvor han har spillet fuld tid i alle kampe i oktober. Har hverken scoret eller assisteret, men udmærker sig ved at have været utrolig duelstærk på midtbane for BIF - bedst symboliseret ved, at han vandt 12 dueller i det københavnske derby. Også folk som Malthe Højholt, Aron Thrandarson og Raphael Oneydika har været gode i oktober.

Venstre midtbane: Nicolai Vallys, Silkeborg IF
Fire kampe, tre scoringer. Alle tre mål faldt i samme kamp mod SønderjyskE senest. Har taget turen fra seriefodbolden og bliver bare bedre og bedre. Seks scoringer står SIF's offensive es noteret for i denne sæson.

Angriber: Stephen Odey, Randers FC
Randers-bomberen har været et af de hotteste navne i Superligaen i denne sæson. Tre vigtige scoringer blev det til i oktober, og han er hurtigt blevet ufattelig vigtig for kronjyderne, der igen spiller med i toppen af Superligaen. Også Junior Brumado fortjener ros for en fantastisk præstation, inden han blev skadet.

Angriber: Nicklas Helenius, Silkeborg IF
Silkeborg-angriberen satte fire mål ind i fire kampe i november, hvor det blev til to scoringer i 4-1 sejren over FC Nordsjælland og yderligere to i sejren på 6-0 over SønderjyskE. Er en dygtig målscorer.