Video : Tipsbladet
Superliga

Rundens Hold i Superligaen - 15. runde

Tipsbladet.dk er klar med Rundens Hold i Superligaen.

Sidste runde inden en pause, og vi fik flere overraskende resultater. FC Midtjylland blev knust i Århus og tabte 0-3, og så kunne FC København ikke få andet end 0-0 i Silkeborg.

Vejle fortsatte og hentede tre point, da man vandt 3-1 over SønderjyskE.

Runden bød på mange store individuelle præstationer, og vi har som altid samlet de bedste.

Her følger Rundens Hold i Superligaen for 14. spillerunde - sat op i en 4-4-2-opstilling:

Målmand: Kamil Grabara, FC København (1)
Målmanden havde meget at se til i Silkeborg, hvor FCK fik reddet sig 0-0 med til København. Det var i høj grad Grabaras fortjeneste. Han lavede syv redninger i runden - flest af alle - og der var næppe en bedre refleksredning i 15. runde af Superligaen end den, han lavede på Sebastian Jørgensen kort inde i anden halvleg. Fin kamp.

Højre back: Rasmus Carstensen, Silkeborg IF (3)
Bliver bare bedre og bedre og drev i store dele af opgøret gæk med FC Københavns venstre side. Har en kæmpe motor og tør tage ansvar offensivt. Skal stadig få mere ud af sine mange gode løb, men Carstensen er en rigtig god spiller, de nok snart scorer en god millionsum til SIF.

Central forsvarer: Tobias Salquist, Silkeborg IF (2)
Ved siden af Carstensen får SIF's Tobias Salquist plads. En af Superligaens helt store overraskelser i dette efterår spillede med overskud og kvalitet over for en tandløs FCK-offensiv, som han selv var med til at fjerne tænderne fra. Rolig og god med bolden.

Central forsvarer: Sebastian Hausner, AGF (1)
Midstopperen og hans makker i midterforsvaret, Frederik Tingager, leverede en strålende præstation mod FC Midtjylland. Det endte med en sejr på 3-0 og Superligaens tophold, og i forsvaret spillede Hausner med ro og overblik.

Venstre back: Christian Sørensen, Viborg FF (4)
Han har en dejlig venstre fod, Christian Sørensen, og på en dag, hvor der ikke var så meget, der lykkedes for Viborg mod FCN, var han alligevel på pletten til sidst med en assist, så VFF fik 2-2 med fra opgøret mod FC Nordsjælland. Var også involveret i Viborgs første scoring.

Højre midtbane: Mustapha Bundu, AGF (1)
Hurtigløberen er bedst, når det også fungerer for holdet, og det gjorde det søndag, hvor AGF vandt en fortjent sejr på 3-0 over FC Midtjylland. Han scorede, udnyttede sin fart i omstillingerne, og så var indsatsen i defensiven også god.

Central midtbane: Morten Frendrup, Brøndby IF (1)
Matchvinder, da Brøndby IF vandt med 2-1 hjemme over OB. Og dermed kom han - igen - på måltavlen og er altså begyndt at få den del med i sit spil. Midtbanespilleren er som altid hårdtarbejdende og var med til at vende 0-1 mod fynboerne til 2-1.

Central midtbane: Saeid Ezatolahi, Vejle Boldklub (1)
Peter Sørensen har fået gang i Vejle Boldklub, og mod SønderjyskE leverede iranske Saeid Ezatolahi en glimrende kamp med en scoring for Vejle. Han sad tungt på midtbanen og sikrede, at SønderjyskE ikke fik det nødvendige overtag til at komme tilbage i opgøret, som VB vandt med 3-1.

Venstre midtbane: Arbnor Mucolli, Vejle Boldklub (2)
Lå i en mere central rolle, men må have udgangspunkt i venstre side på Rundens Hold. Er en rigitg stærk spiller, når det kommer til en mod en-spillet. Arbnor Mucolli scorede et glimrende mål, og så var han konstant udfordrende frem til sin udskiftning.

Angriber: Oliver Antman, FC Nordsjælland (1)
Angriberen fra FC Nordsjælland har været lidt inde og ude af holdet i denne sæson, men nu må der kunne findes en plads til ham i de sidste par kampe. Scorede og assisterede mod Viborg FF og var rigtig stærk med bolden.

Angriber: Patrick Mortensen, AGF (1)
Endelig. Efter en måltørke og mange spørgsmål om de manglende mål, og om det har gået ham på, kom Patrick Mortensen på tavlen for AGF. Og han spillede som vanligt en god kamp og slås godt med FC Midtjyllands forsvar. En duel, han trak sig sejrrigt ud af.

I parentes bemærket er antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.