Video : Tipsbladet
Rygter

Lørdagens rygtebørs: United byder på Real-midt

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste transferrygter fra international fodbold.

Harry Winks fra Tottenham til Newcastle
Note: Eddie Howe leder efter en ny spiller til Newcastles centrale midtbane, og Harry Winks står højt på ønskelisten. Englænderen har ikke spillet meget for Tottenham det seneste år og vil også gerne selv have mere regelmæssig spilletid i en anden klub.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Ousmane Dembélé fra FC Barcelona til Manchester United
Note: Xavi ønsker angiveligt at holde Ousmane Dembélé på Camp Nou, men Manchester United forsøger at overbevise kantspilleren om at komme til Premier League. Hans kontrakt udløber til sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mundo Deportivo

Ross Barkley fra Chelsea til Leeds
Note: Leeds lurer på Ross Barkley og overvejer at hente Chelsea-reserven til januar. Klubben ønsker ikke at bruge for mange penge til vinter, så en lejeaftale virker mest realistisk.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Federico Valverde fra Real Madrid til Manchester United
Note: Manchester United skulle efter sigende være klar til at byde £60 millioner på Real Madrids Federico Valverde. Det svarer til cirka 530 millioner kroner. Uruguayanerens aftale i Real Madrid løber helt indtil sommeren 2027.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mirror

Christian Pulisic fra Chelsea til Liverpool
Note: Christian Pulisic er ude i kulden i Chelsea, hvor han ikke får tilstrækkelig spilletid. Derfor rygtes amerikaneren nu til Liverpool, hvor Jürgen Klopp skulle være interesseret.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Star

Antonio Rüdiger fra Chelsea til Real Madrid
Note: Til sommer udløber Antonio Rüdigers kontrakt med Chelsea, og nu sætter Real Madrid jagten ind på tyskeren. Bayern München skulle eftersigende også været interesseret i midtstopperen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Marca

Jesse Lingard fra Manchester United til West Ham
Note: Efter et succesfuldt lejeophold har West Ham nu en interesse i at købe Jesse Lingard i vinterens transfervindue. Beløbet skulle eftersigende lyde på 88 millioner kroner. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Corentin Tolisso fra Bayern München til Tottenham
Note: Corentin Tolissos kontrakt med Bayern München udløber til sommer. Derfor har Tottenham nu set sig varm på den franske midtbanespiller, som klubben vil hente på en fri transfer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Football Italia

Kieran Trippier fra Atletico Madrid til Manchester United
Note: Kieran Trippier kan muligvis være på vej tilbage til Premier League. Manchester United er klar til at sælge Diogo Dalot, hvis Trippier kommer til den engelske storklub.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Manchester Evening News