Video : Tipsbladet
Champions League

Messi: Liverpool er storfavoritter til at vinde CL

Argentineren ser Jürgen Klopps mandskab som en af storfavoritterne til at vinde Champions League denne sæson.

Lionel Messi vil nok aldrig komme til at glemme en vis april-kamp på Anfield tilbage i 2019. Her vandt Liverpool 4-0 over Barcelona og sikrede sig dermed den samlede sejr i semifinalen på 4-3. 

Liverpool gik siden hen og vandt finalen over Tottenham, og holdet præsterede i den sæson på et uhørt højt niveau. 

Det niveau er Liverpool nu tilbage på, og det gør Liverpool til den måske største favorit til at vinde Champions League i denne sæson. Det fortæller Lionel Messi i et stort interview med det spanske medie Marca. Ifølge Messi er Liverpool tilbage i topform, og det er særligt holdets kynisme foran mål, der har fanget hans opmærksomhed.

- Liverpool gør det rigtig godt i dag, og de er tilbage til at være det Liverpool, som vandt Champions League, siger han og fortsætter:

- Men så er der også Manchester City, Bayern München, Real Madrid, Atletico Madrid.. 

- Der er så mange hold, som kan vinde Champions League, og det er en af de mest lige udgaver af den i mange år. 

Tidligere har Messi ikke haft Liverpool i sine overvejelser, og det var ikke et af de hold, som han nævnte i et interview med L'Equipe tilbage i oktober. 

Liverpool har også vundet sin gruppe bestående af Atletico Madrid, AC Milan og FC Porto sikkert, og Jürgen Klopps mandskab er sikre på at ende som puljevinder, selv om der resterer to runder.