Video : Tipsbladet
Premier League

Dedikerer Man Utd-sejr til fyret Solskjær

Michael Carrick dedikerede Manchester Uniteds sejr tirsdag til Solskjær.

Manchester United sikrede tirsdag aften en tiltrængt sejr i Champions League, hvor mandskabet besejrede Villarreal på udebane på to sene mål, og dermed sikrede de en drømmedebut til vikartræner Michael Carrick.

Han har netop overtaget trænertjansen i klubben på midlertidig basis, efter at Ole Gunnar Solskjær blev fyret i weekenden. Før var den engelske klubmand assistenttræner til netop Solskjær.

Efter sin succesfulde trænerdebut dedikerede Michael Carrick så sejren til den fyrede træner. 

- Jeg har sagt til gutterne, at det ikke har været et par nemme dage for nogen i klubben. Jeg kan nyde det så meget, men alligevel føles det her resultat, som om det er for Ole. Det kan jeg ikke komme væk fra, siger Michael Carrick ifølge Mirror og tilføjer:

- Jeg er glad for den måde, det gik, og alle spillede deres rolle, lige fra de spillere, der startede, til de spillere, der kom ind, til alle de spillere, der var på bænken. Der var et ægte drive og sammenhold og opbakning til alle.

Manchester United skal i weekenden møde Chelsea på udebane, inden de i næste uge tager imod formstærke Arsenal på hjemmebane.